Kaikki nallet ovat ihania. Olen silti todella ihastunut käsitteeseen "merkkinallet" eli kaikkiin nallekarhuihin, joilla on jokin tietty tekijä tai tunnistettava merkki. Esimerkiksi Me To You -nallet (eli Tatty Teddyt), Russ -nallet, Teddykompaniet -nallet, Hermann -nallet, Steiff -nallet... kovin monia nalleja joilla on ihan merkki. :) Sitten ovat nämä ihastuttavat Barbara Bukowskit, joista taitaa aika moni nallehupsu pitää. Kovin, niin kovin ihania! <3 Voisin melkein rajata keräilyni vain Bukowskeihin, mutta enhän minä siihen pystyisi. Joka paikassa kun voi tulla vastaan nalle, johon ihastuu. :D
Minulla ei vielä ole monta Bukowski-nallea, yritämme pitää ne sellaisina "spesiaalinalleina".

1128293.jpg
Bennie

Bennie on minun ensimmäinen Bukowskini. Pieni seilorityttö. (nimi tulee Elton Johnin laulusta Bennie And The Jets, lisäksi halusin ruotsalaisen kuuloisen nimen) Kovin on vaalean valkea ja kiiltäväturkkinen tämä kaunokainen. Kivasti toisella korvalla pitää seilorilakkiaan. Ja on niin ihanan suomalaisväritteinen: sinivalkoinen!
Bukowski-nalleillahan on yleensä nimi valmiina. Tämän kohdalla luki kuitenkin vain "Seaman Brothers" eikä nalle edes mieheni ja minun näkökulmasta näytä pojalta!! Siispä tyttösestä tuli Bennie.
Bennie asuu kirjahyllyssä ja sai seuraa jääkarhu Jamesista.